Maatwerk in isolatie

Maat Isolatie Nederland staat voor maatwerk in isolatie. Bij elke voorinspectie kijken wij wat de beste isolatie-oplossing is. Op basis van de voorinspectie maken wij een duidelijke en overzichtelijke offerte. Hierdoor kunt u precies zien welke werkzaamheden wij uit gaan voeren en wat de kosten daarvan zijn. Wij zijn geen prijsvechter omdat wij vinden dat de laagste prijs altijd ten koste gaat van iets, bijvoorbeeld prijs, klantvriendelijkheid of kwaliteit van het werk. Bij ons koopt u kwaliteit voor een scherpe prijs.

Onze organisatie

Naast maatwerk in isolatie staat het begrip maat ook voor kameraad. Wij als Maat Isolatie Nederland zijn maten – kameraden van elkaar. Dat ziet u terug in hoe onze organisatie is opgezet. Geen hiërarchie maar laagdrempelig. Geen dikke nekken en opgeblazen ego’s maar kameraadschap. Wij weten wat wij aan elkaar hebben, gaan voor elkaar door het vuur en willen maar één ding en dat is tevreden klanten. Wekelijks evalueren wij met elkaar wat er nog beter kan in ons werk zodat de lat net weer een stukje hoger kan komen te liggen.

De voordelen zijn voor u

  • Wij willen dat elke klant tevreden is na afloop van de werkzaamheden. Mocht er al een klacht zijn, dan lossen wij die op
  • Wij doen ons werk snel en wij doen ons werk goed. Kwaliteit staat voorop
  • Onze mensen zijn vakmensen die serieus met hun werk bezig zijn
  • Elke woning is anders, elke woning heeft een eigen aanpak nodig. Wij leveren maatwerk voor elke woning

Klantvriendelijkheid is bij ons het toverwoord

Dat begint bij het eerste contact met de klant en eindigt pas bij het afsluitende gesprek na de oplevering. Wij maken duidelijke afspraken over wanneer wij komen en hoe laat wij bij u voor de deur staan. Ook uw buren informeren wij dat wij aan de slag gaan. Het boren van de gaten in de spouwmuur kan geluidsoverlast opleveren en dan is het wel prettig dat de buurt is geïnformeerd.

Binnen onze organisatie heeft u altijd een vast aanspreekpunt vanaf de voorinspectie tot na de eindoplevering. Tussentijds kunt u daar ook terecht met uw vragen. Bij het werk op locatie is er altijd minimaal 1 medewerker die Nederlands spreekt en meestal is er ook iemand die Engels spreekt. Eventuele taalproblemen worden hierdoor zoveel mogelijk voorkomen.

 

Beginnen met besparen

Door onze focus op klanttevredenheid en kwaliteit en met de inzet van onze vakmensen zorg wij dat u er in de winter warmpjes bijzit. Geen last meer van koude voeten, tocht over de vloer of een vochtige woning en toch lagere stookkosten. Wie wil dat niet? Wacht niet langer en bel nu voor een afspraak. Hoe eerder u belt, hoe eerder u kunt beginnen met besparen.

Testimonials

Floor de Vroome

“Maat isolatie heeft bij ons een spouwmuurisolatie uitgevoerd.
We zijn zeer tevreden over de uitvoering en de informatie van de eigenaar.”

Hans Brevet

“Maat isolatie heeft onze spouwmuren naar tevredenheid geïsoleerd.
Medewerkers werken netjes en efficiënt. Na afloop wordt stof en test materiaal naar beste kunnen opgeruimd.”

Johan Schuijl

“Zeer goede service, we begonnen met veel vocht in onze kruipkelder. Na de isolatie is het probleem verholpen. Zelfs het advies wat ze geven is top. Zonder problemen is alles geregeld.”