Eén van de grootste energieverspillers in huis is een dak zonder isolatie

Met goede dakisolatie woont u comfortabeler. Dit bespaart u jaarlijks honderden euro’s. De meeste daken zijn al voorzien van dakisolatie, echter is het raadzaam om de isolatiewaarde te meten en waarnodig te optimaliseren. Vaak gaat een derde van de warmte verloren via het dak. Dit voelt u niet alleen in uw portomonnee maar vaak is deze ruimte ook niet conformtabel. Door het te optimaliseren of te isoleren heeft het een visa-versa effect. U woont conformtabeler en het scheelt in de portomonnee.

U wilt graag de warmte binnenhouden

Door een geïsoleerd dak houdt u de warmte in huis. Dit bespaart tevens veel geld op uw energierekening.  Zo zijn er meerdere redenen om voor dakisolatie te kiezen. Wilt u een advies voor uw woonsituatie? Neem dan contact met ons op voor een gratis offerte.

Vraag gratis offerte aan!

De voordelen zijn voor u

  • U ervaart meer wooncomfort
  • Lagere energierekening
  • Uw woning stijgt in energielabel dus ook in waarde

De materialen

Unidek Renofast

Dé oplossing voor na-isolatie aan de binnenzijde van hellende daken, eenvoudige en snelle verwerking, geen extra persoonlijke beschermingsmiddelen nodig, kant-en-klare witte zichtzijde, uitstekende luchtdichtheid, in diverse lengtes leverbaar en weinig afval!

PIR / Agnes

Uitstekende thermische prestatie: λD = 0,022 W/mK, begaanbaarheidsklasse C, keymark kwaliteitslabel, FM approved en KOMO gecertificeerd voor alle mogelijke systemen en Euroclass B-s2,d0 (end use steeldeck)!

Isovlas Reno TG Elegant

Biobased flexibele isolatie op maat, kant en klare na-isolatie, snel, eenvoudig en droog te plaatsen, stucstrakke afwerking met tand en groef, geen stuc- of schilderwerk nodig, toepasbaar tegen bestaand geïsoleerd dakbeschot en geen irritatie van ogen, huid en luchtwegen bij verwerking!

PIF isolatie

Een hoogwaardige en duurzame thermische isolatiefolie. Wat bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie (polyethyleen) met luchtkussentjes ertussen.